Rólam

Home / Rólam

Tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, esztétika-   művészettörténet szakán és a Budapesti Gazdasági Főiskolán marketing szakirányon végeztem. Specializációm a vizualitás és a vizuális kommunikáció volt. Sminkes szakképesítésem a Magyar Média és Film Intézetnél szereztem, a stílustanácsadás fortélyait Soós Katalin stílustanácsadónál sajátítottam el.

Az elmúlt években számtalan arccal, testtel, sorssal, Nővel találkoztam, s mindenkitől tanultam valamit.  A személyes tanácsadások alkalmával lehetőségem nyílik betekinteni a hölgyek gardróbja mellett a lelkükbe is, ami egyaránt megtisztelő, de kihívással teli feladat, éppen ezért minden esetben próbálok a saját személyiségükhöz és adottságaikhoz igazodva javaslatokat tenni.

Vallom, hogy testünk és bőrünk az a ruha, amit életünk végéig hordunk, tehát nem mindegy, hogyan bánunk vele, mit kommunikálunk általa. Továbbá azt is, hogy mindenki rendelkezik olyan „védjegyekkel”, melyek széppé és különlegessé teszik. Ezért ahelyett, hogy valós vagy vélt hibáink elleplezését tűznénk ki célul, érdemes lényegesen nagyobb hangsúlyt fektetni ezen egyedi tulajdonságok megtalálására és kihangsúlyozására, melyben örömmel segítek másoknak.

 

“Az empátia különös és hatalmas dolog…Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet: nem vagy egyedül. ”  /Brené Brown/

Partnerek

TiborPicture -Konkoly Tibor

Devuska Leather Design

Rackafilm

Photoszintézis
GammaPhoto - Gaál Márton Photography

photo-vargacsabi

Funky Geek

Éhes joló-én bébispenót

Roggs photography

Szabó Huszár Barbara

Nyers Attila

etkezestudat.blog.hu

Tóth Balázs Fotóstúdió

PöttömFotó-Réti Michalkó Melinda

Kondella Misi Photography
kurtanklara.hu
Iconoclast Bridal

Hastánc lazán-Stúber Gyöngyi orientális táncos

Phoenix Feather Cosplay Photography
Medock.hu