Rólam

Home / Rólam
Rólam

Tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, esztétika-    művészettörténet szakon és a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi Karán, marketing szakirányon végeztem. Specializációm a vizualitás és a vizuális kommunikáció volt. Sminkes tanulmányaimat a Magyar Média és Film Intézetnél szereztem.

Munkáim és egyetemi éveim során, megtanultam az elhagyhatatlan részletekre figyelni, azokat kidolgozni, finomítani, hogy végül egy letisztult, komplex munkát adjak ki a kezemből. Ez vezetett oda, hogy profibb szintre emeljem egyik régi hobbimat, a sminkelést.

Vallom, hogy testünk és bőrünk az a ruha, amit életünk végéig hordunk, tehát nem mindegy, hogyan bánunk vele. Továbbá azt is, hogy mindenki rendelkezik olyan „védjegyekkel” , melyek széppé és különlegessé teszik az adott személyt. Éppen ezért, ahelyett, hogy valós vagy kreált hibáink folyamatos elleplezése lenne a cél, érdemes sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni ezen egyedi tulajdonságok megtalálására és kihangsúlyozására, melyben örömmel segítek másoknak.

Partnerek

TiborPicture -Konkoly Tibor
Photoszintézis
kurtanklara.hu
Vapiano
GammaPhoto - Gaál Márton Photography
aradibarna.com
Mirage Models Management
Roggs photography
tuszingerphoto.com
Szűcs Beatrix
Tóth Balázs Fotóstúdió
Photo du Monde
Szlatényi Laura
Kondella Misi Photography
Iconoclast Bridal
Stílusterápia
Phoenix Feather Cosplay Photography
Medock.hu
Dipsty