Smink és stílus fontos alkalmakra

Home / Smink és stílus fontos alkalmakra

Esküvő

Úgy gondolom, hogy annak a bizonyos napnak (esküvő) a jegyespárról kell szólnia, ezért nagyon lényeges számomra, hogy végig komfortosan és jól érezzék magukat.

Már a próbasmink(ek) alkalmával célom a menyasszonyra történő ráhangolódás. Törekszem visszaadni a letisztult bájt és eredetiséget, mindezt a leendő ara elképzeléseihez és személyiségéhez igazítva. Az esküvői smink egy közös munka, ahol igyekszem a smink mellett, lelkileg is üdítő hatással bírni.

A menyasszony sminkje mellett, igény szerint, a vőlegény frissítő és a koszorúslányok, illetve az örömanyák sminkjének elkészítését is.

Lánybúcsú

  • Megbeszéljük az időpontot és a helyszínt, ahol a sminktanácsadást szeretnétek tartani és azt, hogy megközelítőleg hány fő venne részt a lánybúcsún
  • Az eseményre biztosítok eszközöket, mint pl. az ecsetek, sminkek, facechart-ok, és 3-4 asztali tükör
  • Ha magatokkal hoztok párat a saját felszereléseitekből, még jobban személyre tudjuk szabni
  • Kezdetét veszi egy csajos, interaktív sminktanácsadás, némi játékkal és kérdezz-felelekkel megfűszerezve
  • Az este még jobb hangulatához egy üveg pezsgővel is hozzá járulok

A tanácsadás megközelítően 2 órát vesz igénybe.

Kérlek, ha bármilyen anyagra allergiás/érzékeny vagy, jelezd nekem előre

Fotózás,  business és egyéb rendezvények

Legyen szó privát, céges, tematikus vagy divat fotózásról, igyekszem tökéletesen idomulni az „projekthez” és az ügyfélhez, hiszen mindenki a legjobb „arcát” szeretné viszont látni a képeken. Számos fotóssal dolgoztam már együtt, ezért úgy vélem, beszéljük egymás nyelvét. Ez esetben is mindig törekszem a precíz munkára és az ügyfél elképzeléseinek megvalósítására. Ha tanácstalan vagy, hogy mit viselj céges tárgyalásokra, üzleti összejövetelekre, a smink mellé az egyéb out-fit-ek, ruhák és kollekció összeállításában is szívesen segítek.

A női-tematikus, termékbemutatói rendezvények és az esküvők mellett szívesen vállalok egyéb rendezvényeket is.  Egy csoportos „pimp my style” program vagy csapatépítő tökéletes részét képezheti. Igazi női program megbolondítva sok nevetéssel és kreativitással.