Smink- és színtanácsadás

Home / Smink- és színtanácsadás

Sminktanácsadás

Mindenki rendelkezik egyedi „védjegyekkel”, amik különlegessé és széppé tesznek. Ars poeticám, hogy a sminkelés során eredeti vagy kreált hibáink elleplezésére ne fecséreljünk annyi felesleges energiát. A különleges részletek kihangsúlyozására pedig fordítsunk minél több hangsúlyt, ezáltal vegyük észre saját értékeinket is. A smink több mint egy szépítő máz. A smink egy kommunikációs eszköz, egy játék, melyen keresztül érzéseket, hangulatokat, én-képet mutathatunk a világnak, s életre hívjuk a bennünk rejtőző kreativitást.

Kérlek, ha bármilyen anyagra allergiás/érzékeny vagy, jelezd nekem előre!

Vera

Dóri a közös munka során teljesen magával ragadott a magabiztos lendületével. Egészen új arcomat ismertem meg szó szerint általa. A tanult praktikákat nap mint nap alkalmazva a környezetem is felfigyelt a változásra. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Színtanácsadás

Akár sminkelésről vagy öltözködésről, akár személyiségről legyen szó, a színeknek kulcsfontosságú szerepük van abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Egy-egy jól megválasztott szín kihangsúlyozza előnyös részleteinket, üdítővé varázsolja out-fitünket, befolyásolja saját és környezetünk hangulatát. A színelméletet gondolom a sminkelés és öltözködés legfontosabb alapkövének, éppen ezért miután megtaláltuk „színtípusodat”, elárulok néhány kulisszatitkot mely színnel milyen turpisságokat lehet művelni az arcon sminkelés közben. Továbbá, hogy milyen színű ruhákat érdemes viselned. 

  • Kis arc-, test- és bőranalitikával kezdünk
  • Kendők, ruhák segítségével megállapítjuk, melyik évszaktípusba tartozol,
  • Kiválogatjuk ruháid/sminkjeid közül milyen színek állnak jól
  • Felrakunk egy stílusos öltözetet és egy gyors sminket, csinálunk egy fotót
  • Emailben elküldöm a tanácsadáson megbeszélt információkat néhány jótanáccsal kiegészítve

Kérlek, ha bármilyen anyagra allergiás/érzékeny vagy, jelezd nekem előre!