Life is a cabaret, avagy humorral az Új Évre!

Home / Blog / Life is a cabaret, avagy humorral az Új Évre!

Olvastam egy fotós oldalán egy listát, 2020-as évének legfurcsább és igazán új tapasztalásairól és rögtön úgy kezdte, hogy talán az egyik legőrültebb dolog ami ebben az évben történt vele, hogy vett egy 2020-as tervezőt… Igen, ebben a pillanatban nekem is egy cinikus mosoly ült rá az arcomra, hiszen a körülöttünk zajló történések sok tervet keresztül húztak. Azonban ennek ellenére is úgy vágok bele a következő évbe, hogy bőven van mit “megtervezni”,  éppen ezért év végi számvetésem eztán sem marad el.

Elsőként a hálával kezdem. Noha 2020 sok szempontból nem volt kegyes, a vállalkozásomnak finoman szólva is beintett, egy nagyon közeli hozzátartozómról kiderült, hogy súlyos beteg, hozzá jött még a jelenlegi vírus helyzet, mégis sok újdonságot hozott nekem az elmúló év:

  • Önismeret:

Az önismeret útjára már egy régebben ráléptem, de úgy érzem, az idei évemben olyan fokokat léptem meg, ami hozzásegített önmagam, választásaim és környezetem megértéséhez.

  • Új barátok, régi barátok, család:

Az első hullám alatt saját magányom bele lett tolva az arcomba, hirtelen nagyon messzinek éreztem mindent és mindenkit, aminek nem a fizikai izoláltság volt az oka, ugyanis szeretek egyedül lenni. Mégis azt éreztem, hogy márpedig ez nem fog menni. Majd a kora nyár és nyár meghozta azokat a kis lehetőségeket, hogy új emberek léptek az életembe, akiktől már az első pillanattól kezdve odafigyelést és kölcsönösséget, nyitottságot kaptam. Ez feltöltött és megnyitott bennem nagyon sok új kaput, reményt és hitet. A régi barátoknak meg köszönöm, hogy ezekben a cudar időkben is velem vannak, maradnak, s remélem, ez a jövőben is így marad. Akik meg mentek, nekik pedig az addigi közös élményeket, melyeket már senki nem vehet el tőlem.

  • Szakmai fejlődés:

Noha, ahogy említettem a vállalkozásnak nem tett túl jót a jelenlegi helyzet, mégis azt gondolom, szakmailag szintén sikerült az eddigieknél magasabb szintre fejlődnöm. Hálás vagyok a Párkapcsolati tanácsadó képzésért, ahol nagyon sok új módszertant ismertem meg, az új emberek és a támogató közeg mellé. Hála embereknek, helyzeteknek, megtanultam sok új dolgot marketingben, social mediák működéséről, illetve írtam egy E-bookot, amire szintén büszke és hálás vagyok.

  • Kliensek, ügyfelek:

Köszönöm nektek, hogy bizalmatokkal mellettem tettétek le a voksot, igyekszem a jövőben még inkább meghálálni felétek.

Illetve, természetesen kitűztem néhány célt magamnak a jövő évre, az alábbiak:

  • Az önismeret további elmélyítése: nem tudok sok újat hozzáfűzni 🙂
  • Közösségépítés: nekem ez nehezen megy, de szeretnék egy olyan emberi, szakmai közösséget generálni, ahová jó tartozni, ahol az ember értéket ad és kap egyaránt
  • Nyelvtanulás: Mert szükséges, meg mert jó
  • Bízni sokkal jobban magamban, a döntéseimben és elfogadni azok validitását
  • Egy kicsi mindfullness-t és misztikumot beemelni a jövőmbe

Köszönöm, hogy 2020-ban is velem voltatok, köszönöm a bizalmat, az érdeklődést és számtalan szép és megható visszajelzést, remélem velem tartotok jövőre is, hogy egy még szebb, egészségesebb és reménytelibb évet tudhassunk le! És egy szokásos Freixenet reklámmal:

BÚÉK!!!!!

 

Szilagyi Dorottya on EmailSzilagyi Dorottya on FacebookSzilagyi Dorottya on InstagramSzilagyi Dorottya on Pinterest
Szilagyi Dorottya
A smink számomra nem pusztán egy foglalkozás. Sokkal inkább egy eszköz a kifejezéshez. A smink egy életérzés, melynek segítségével játékra hívhatjuk kreativitásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .