Engedd be a Fényt!-Boldog karácsonyt!-

Home / Blog / Engedd be a Fényt!-Boldog karácsonyt!-

Kedves Olvasó!

A december az év legsötétebb hónapja, ugyanis, ilyenkor a legrövidebbek a nappalok. Ez az állapot testi és lelki világunkra is kihathat, így ha az utóbbi hetekben lelkünk vagy a körülöttünk zajló események sötétebb oldala is megmutatta magát, az nem véletlen. Mindamellett, hogy kellemetlen, kiváló önismereti időszak is lehetett.

Szentestével és Karácsonnyal együtt szimbolikusan azonban megérkezett a Fény közénk, felragyog, reménnyel tölt el. Fényes ruhát öltöttek a városok, az otthonok és öltsünk mi is. Ragyogjunk, töltődjünk! És mozgassuk mi a világot!

Köszönöm, hogy vagytok nekem!Köszönöm szeretteimnek, hogy támogatnak és hisznek bennem, köszönöm a kollégáimnak, hogy segítették munkámat volt és leendő ügyfeleimnek, hogy bennem bíztak és fognak bízni!

Kívánok Nektek Fénnyel teli, nagyon boldog karácsonyt!

képforrás: www.pinterest.com

 

Szilagyi Dorottya on EmailSzilagyi Dorottya on FacebookSzilagyi Dorottya on InstagramSzilagyi Dorottya on Pinterest
Szilagyi Dorottya
A smink számomra nem pusztán egy foglalkozás. Sokkal inkább egy eszköz a kifejezéshez. A smink egy életérzés, melynek segítségével játékra hívhatjuk kreativitásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .