I’m dreaming of a white christmas

Home / Blog / I’m dreaming of a white christmas

Kedves Olvasó!

Sül a hal, hűl a tora és a fa már díszekben, hamarosan már csak magamat kell felékesíteni (ilyenkor én itthon is tűsarkúban, csini ruhában szaladgálok) :), ezért csak röviden leszek.

Idén karácsonykor első sorban szeretném megköszönni Nektek, hogy vagytok! A visszatérő és az egyszeri, a leendő és régebbi, a fiatalabb, az idősebb vendégeimnek egyaránt. Köszönöm, hogy már több, mint 4 éve velem vagytok és támogattok! Nélkületek már rég feladtam volna a nehezebb időszakokban.

Köszönöm a partnereimnek, a fotósoknak, tanáraimnak, stílustanácsadó és művész (táncos, énekes, színész, modell) társaimnak, hogy munkájukkal és azzal a hatalmas alázattal támogattak és támogatnak engem.

Köszönöm a családomnak, a közeli és távoli rokonoknak, a szerelmeknek és barátoknak, hogy ha olykor változó intenzitással is, de hisznek bennem. 🙂

És nektek NŐKNEK, hogy NŐK akartok és tudok lenni! 🙂

Számomra az ünnep és az ünnepekre való készülődés mindig különleges és szép része az évnek! Legyetek csinosak, amennyire lehet, tegyétek félre ma a bosszúságot! Élvezzetek ki minden illatot, ízt, színt és fényt! Engedjetek be és adjatok sok-sok szeretetet, ma ugyanis lehet! 🙂

Kívánok nektek csodás szentestét, az ünnepek alatt pedig még jelentkezem.

Boldog karácsonyt!

Öleléssel!

Dóri

 

 

Szilagyi Dorottya on EmailSzilagyi Dorottya on FacebookSzilagyi Dorottya on InstagramSzilagyi Dorottya on Pinterest
Szilagyi Dorottya
A smink számomra nem pusztán egy foglalkozás. Sokkal inkább egy eszköz a kifejezéshez. A smink egy életérzés, melynek segítségével játékra hívhatjuk kreativitásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .