Úton

Home / Blog / Úton

Úgy tűnik, ez most egy ilyen “lelkizős” időszak.

Nyilván minden nő (és férfi) életében eljönnek az útkeresés pillanatai, vajon ennek évszakhoz vagy inkább életkorhoz köthető okai vannak-e az kérdéses számomra is. Talán az utóbbi jobban, de tény, hogy az évszakokkal együtt is változunk.

Belefáradtam a külvilágból jövő ingerekbe, a túlhajszoltságba, a zajba, a pörgésbe, a rohanásba, a politikába, a rivalizálásba, . Sok most kicsit minden.

Nálam most  egy elég erőteljes metamorfózis megy végbe egy ideje, alakulok, fejlődöm és sajnos fáradok.  Megpróbálom felgombolyítani a refluxom okait, azon felül, hogy igyekszem megválogatni, mit eszem.

Igyekszem azzá a nővé válni, aki jó társ, de autonóm, aki tud és hajlandó is idomulni kicsit. Igyekszem azzá az erős nővé válni, aki közben gyengéd is tud lenni. Akinek jó a közelében lenni.

Alakul most minden, a külső-belső környezet, alakul most minden…Úton vagyok.

                      www.pinterest.com
Szilagyi Dorottya on EmailSzilagyi Dorottya on FacebookSzilagyi Dorottya on InstagramSzilagyi Dorottya on Pinterest
Szilagyi Dorottya
A smink számomra nem pusztán egy foglalkozás. Sokkal inkább egy eszköz a kifejezéshez. A smink egy életérzés, melynek segítségével játékra hívhatjuk kreativitásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .