Ha fölcsendül egy hang a múltból… Keressük meg az elveszett karácsonyt!

Home / Blog / Ha fölcsendül egy hang a múltból… Keressük meg az elveszett karácsonyt!

 

www.pinterest.com

Mostanában minden olyan feszült és zavaros…Legalábbis bennem.

Vegyes érzelmekkel nyitom az év legszebb időszakát. Mert nálam általában az. Tudom, a karácsony és az advent sokaknak egyenlő a brutális pénzköltéssel, rohanással, tömeggel és idegeskedéssel. Na, nálam ez most két hónapja tart és a karácsonyt egyáltalán még csak a közelben sem éreztem, hiába kerültek ki a díszek. Igazán klassz dolgok vannak készülőben, erről pillanatokon belül beszámolok, azonban azt a fajta feszített és ideges időszakot, amiben voltam/egyelőre még vagyok, senkinek nem kívánom. A hiperérzékenyen át, az idegroncson keresztül, a burn-out-ig minden lezajlik. És jah, üdvözöllek ismét kedves reflux!

Ami, a napokban azonban kellően földhöz vágott, az (név nélkül) egy kedves ismerősünk kórházba kerülése, illetve egy másik ismerősünk halálhíre. Utóbbi azért is sokkoló, mert jóformán nem volt idősebb, mint én…kisgyerekkel. A hajlam és a genetika egy dolog, a rokonok, családtagok és a barátok lehetséges érzéseiről nem is ejtenék szót. És valahol ez az a pillanat, amikor az ember kénytelen belenyomni az arcába újra és újra azt, hogy mennyire tök mindegy, hogy késik a hűtőszekrény kiszállítása, meg hogy a finishben a polcfelfúrásnál átfúrták a falat, és hogy miért nem lehet felállni munkaidő végén és azt mondani, “gyerekek, mára ennyi volt”, hogy ha már túl vagyunk a lilaködös szerelmen, akkor a hülyeségein olykor röhögni egy nagyot, hogy belegondolni abba, hogy mennyire klassz lesz, mennyire jó, ha kész lesz,  ahelyett, hogy nap végére felváltva dühkitörést és sírógörcsöt kapni. Mert piszok nehéz és magányos olykor, de ÉLEK! És egyben vagyok.

Az ember lánya, jelen esetben én, DE tudom, hogy nem vagyok egyedül, amikor túlterheltsége és megfelelési kényszere miatt elviselhetetlen sárkánnyá válik, az, kedves barátok, szerelmek, ismerősök és kollégák, elnézhető! Sőt, orvosolható.

Egy szó, mint száz, ezen a hétvégén úgy döntöttem, szépen lassan elengedem ezt az iszonyatos sok feszültséget és azt a jó pár klassz dolgot, ami történik és embert, akit megismertem mostanában elkezdem megélni. Már jó ideje érlelődik bennem az az érzés, hogy igenis vannak szép mozzanatai és szegmensei az életnek, akikre és amikre érdemes összpontosítani.

www.pinterest.com

Elhatároztam, hogy nyomába eredek és felkutatom elveszett nőiesség érzésem és karácsonyi hangulatom. Segítségül hívtam hozzá pár olyan nőt, aki számomra és remélem számotokra is, különleges látásmódot és dolgokat képvisel, amit egyúttal be is mutatnék NEKTEK! Adventi blogrovatom ajánlom mindenkinek, aki igazi csemegékre vágyik, jah és nem csak nőknek!

Kellemes készülődést és ráhangolódást és persze sok-sok NŐIESSÉGET kívánok!

 

 

 

Szilagyi Dorottya on EmailSzilagyi Dorottya on FacebookSzilagyi Dorottya on InstagramSzilagyi Dorottya on Pinterest
Szilagyi Dorottya
A smink számomra nem pusztán egy foglalkozás. Sokkal inkább egy eszköz a kifejezéshez. A smink egy életérzés, melynek segítségével játékra hívhatjuk kreativitásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .