Nyár van, talpig fürdőruhában égetem magam…- Avagy milyen az előnyös fürdőruha

Home / Blog / Nyár van, talpig fürdőruhában égetem magam…- Avagy milyen az előnyös fürdőruha

Nyár lévén, nem maradhat el a fürdőruhák szemrevételezése sem.

Véleményem szerint a fürdőruha, mint a hagyományos utcai viselet, nem arra való, hogy szimplán eltakarjon vagy éppen megmutasson mindent, hanem hogy öltöztessen egy olyan helyen, ahol elég kevés ruhaanyag áll rendelkezésünkre. Manapság úgy vélem, hogy számtalan szabás és fazon közül válogathatunk, ám megtalálni ízlésünknek és alkatunkhoz megfelelő fürdőruhát.

Néhány tipp, amire érdemes odafigyelnünk és elkerülnünk:

  1. Fürdőruha mérete: 
  • Amikor a fürdőruha nem takarja azt, amit kellene…a fürdőruha alapvetően a legtöbb esetben viszonylag sokat mutat a testből, azonban egyes méretek és típusok már-már felnőtt filmes verzióra hajaznak. Ezt még a tökéletes alakú hölgyeknek sem ajánlom strand viseletnek, illetve legyünk őszinték viszonylag kevesen szaladgálnak olyan testtel, ami Pamela Andersonnak vagy Erika Eleniaknak volt a 90-es években.
  • Sokszor a fazon nem is mutatna túl sokat, de egyértelműen kicsi a viselőjére. Árulkodó jelek például, amikor a melleket nem tartja, amikor kibuggyannak belőle a cicik, amikor begyűrődik a popsi részen, amikor a csípőtájéki részt felgyűri, azaz “muffintoppot” csinál.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    2. Fürdőruha fazonja:

  • Ez az a téma amiről órákat tudnék mesélni, listákat írni az előnytelen fürdőruha fazonokról, de mindenesetre most is kiemelném, hogy nem minden előnyös, ami divatos. Érdemes tisztában lenni az alkatunkkal, illetve a horizontális mellett a hosszanti arányainkkal. Figyeljünk a melleink helyezkedésére, formájára, nagyságára, továbbá ismételném, hogy ami egy hollywoody színésznőnek vagy egy 20 éves bikinimodellnek jól áll, akiknek kiemelten fontos a testük karbantartása, az a hétköznapi dolgozó, akár több gyerekes édesanyákon, akik már esetleg 40 évesek is elmúltak, nem egészen úgy mutat. És ha megnézzük, sokszor a sztárokon is meglehetősen vicces benyomást kelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

   3. Fürdőruha színe és anyaga:

  • Az alkatunk mellé nem árt olyan színű fürdőruhát választani, ami színben is passzol, nem túl domináns vagy ellenkezőleg, ha jól áll, lehet élénk is.
  • Két színnel azonban vigyázzunk: Fehér és nude. A fehér akkor áll jól, ha egy kicsit már kaptunk nyári szín és figyeljünk, sokszor nagyon átlátszó lehet. A másik pedig a nude szín. Messziről úgy tűnhet, mintha nem lenne rajtunk fürdőruha.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előnyös fürdőruhafazon egyenes és fordított háromszög, alma, körte és homokóra alkatra:

   

 

kis mellre és teltkarcsú alkatra:

 

 

 

 

 

 

 

 

Képforrás: www.pinterest.com

Szilagyi Dorottya on EmailSzilagyi Dorottya on FacebookSzilagyi Dorottya on InstagramSzilagyi Dorottya on Pinterest
Szilagyi Dorottya
A smink számomra nem pusztán egy foglalkozás. Sokkal inkább egy eszköz a kifejezéshez. A smink egy életérzés, melynek segítségével játékra hívhatjuk kreativitásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .